Är biogasanläggning framtiden för din energiproduktion?

STATIONÄR MIXERVAGN TGM EVOLUTION ST

Upplev effektivitet och tillförlitlighet med vår stationära mixervagn, designad speciellt för biogasanläggningar. Vi har mixervagnar i drift på biogasanläggningar sedan 2012.

Se vår stationära mixervagn i drift

Se videon så får du se hur två av våra mixervagnar TGM EVOLUTION ST i drift i en biogasanläggning där man är självförsörjande på energi och där man även har valt en anläggning för uppgradering till fordonsgas.

Kort blandartid

Den stationära mixervagnen TGM EVOLUTION ST är konstruerad efter vår erfarenhet av vad som krävs i biogasproduktion. Dess robusta konstruktion säkerställer hållbarhet och långsiktig tillförlitlighet.
Viktiga funktioner inkluderar en kraftfull blandningsmekanism som säkerställer jämn fördelning av material och snabb blandningstid vilket bidrar till anläggningens totala effektivitet. 
Mixervagnens energieffektiva konstruktion, bidrar till låga driftskostnaderna samtidigt som produktionen maximeras. Det användarvänliga gränssnittet möjliggör enkel drift och underhåll.

Hur fungerar en biogasanläggning?

I videon så förklarar en av våra kunder hur deras biogasanläggning ser ut och fungerar.

Nyfiken på TGM EVOLUTION ST?

Kontakta oss idag så hjälper vi gärna till med vår erfarenhet om vad som blir det kostnadseffektivaste alternativet för er framtida biogasanläggning.